Våra tjänster:

 

Fastighetsinvesteringar: Det blir vanligare och vanligare för svenskar att köpa hus utomlands. Det är inte konstigare att äga en fastighet i Grekland än någon annanstans i EU både för privatpersoner och företag. Däremot är det knepigare att köpa en fastighet i Grekland än t ex i Sverige. Man måste som köpare anlita en advokat och en legitimerad notarie vid kontraktskrivningen. Man ska ha betalat en förvärvsskatt på 3 % av köpeskillingen innan kontraktskrivningen och för att göra det behöver man vara inskriven hos skattemyndigheten samt få ett skattenummer. Detta är bara en liten del av vad som behövs innan ett fastighetsköp. Vi hjälper till med ert köp och fungerar som er vägledare genom hela den byråkratiska processen. Vi hjälper er att hitta rätt objekt till rätt pris såsom sommarbostäder, lägenheter, villor, radhus, tomt och mark.

Etablering nya företag och filialer: Varje år genomförs internationellt upphandlade och finansierade projekt för miljarder inom EU länderna. Det finns stora affärsmöjligheter för svenska företag inom olika branscher. Vi hjälper er med etablering av nya företag eller nya filialer. Vi samarbetar med företag som specialiserat sig på marknadsundersökningar, affärsanalyser, projektbedömningar, nulägesbeskrivningar, utvärderingar mm. Den grekiska företagskulturen skiljer sig från den svenska, därför är det viktigt att ha en lokal rådgivare med sig vid förhandlingarna.

Juridisk rådgivning: Vi hjälper även privatpersoner och företag med avtalsskrivning, deklaration samt egendomsförvaltning i samarbete med våra advokater, notarier och revisorer. 

 

 

 

Kontakta gärna oss, vi skräddarsyr våra tjänster efter era behov och önskemål.


(Lämna tom)
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)